Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketing. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

Business events

Business events

De juiste locatie voor uw event

Zoekt u een kleine vergaderzaal, een grote zaal voor een bedrijfsfeest of meerdere zalen die je aan elkaar kan koppelen? Feestzalen Elysee is de perfecte locatie voor jouw business event en beschikt over meerdere uitgeruste en polyvalente zalen met verwarming/airco, audiovisueel materiaal, free WiFi, enz. Dit maakt van ons de perfecte locatie voor uw bedrijfsevenement. Wij staan u altijd met raad en daad bij om van uw evenement een succes te maken.

soorten business events

Op maat van uw verhaal

Vergadering
Receptie
Netwerkevenement
Seminarie
Bedrijfsfeest
Teambuilding
Workshops
Beurs
Lezingen
Andere...
troeven

Onze mogelijkheden
en faciliteiten

5 unieke zalen

Wij beschikken over vijf polyvalente en volledig uitgeruste feestzalen. Met meer dan 40 jaar ervaring kan elk type bedrijfsfeest of bijeenkomst georganiseerd worden in onze mooie vernieuwde zalen. We staan u graag met raad en daad bij om er een groot succes van te maken.

Audiovisuele apparatuur

Iets presenteren of iedereen kunnen aanspreken? Dat is geen probleem met onze projectoren, losse en ingebouwde projectieschermen, (draadloze) microfoons en all-round geluidsysteem. Wens je ook een podium? Ook dit is geen probleem.

Catering op maat

Al jaren staat Feestzalen Elysee bekend om zijn diverse en verse keuken. Stel zelf het culinair gedeelte van je event samen en laat je gasten genieten van al het lekkers. Ook hier hebben wij eindeloze mogelijkheden voor ieders wensen en budget.

Gratis, ruime & verlichte parking

Feestzalen Elysee beschikt over een eigen, ruime en verlichte parking met meer dan 200+ staanplaatsen rondom ons complex.

Centrale ligging

Met een centrale ligging is Feestzalen Elysee de ideale locatie voor jouw business event. Vlakbij op- en afrit 32 van de E314 en vlakbij het centrum van Genk. Ook via het openbaar vervoer (Bus G1 & G2) geraak je er vlot.

Onze zalen

Kies jouw eventzaal

Al onze zalen zijn voorzien van airconditioning, free WiFi en een ruime verlichte parking. + zalen aan elkaar koppelen

Meer over accommodatie
ons aanbod

Ons volledig aanbod

contact

Graag meer informatie?

Zit je nog met vragen of wil je graag meer informatie over ons aanbod? Maak gerust een afspraak, mail ons je vraag of neem telefonisch contact op.