Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketing. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

Uitvaart momenten

uitvaartmoment

Bijzondere en besloten locatie

Het afscheid nemen van dierbaren is altijd een persoonlijke en emotionele aangelegenheid. Feestzalen Elysee biedt u de mogelijkheid om een afscheidsbijeenkomst of uitvaartmoment te houden. Dit is het uitgelezen moment voor het ophalen van herinneringen, het zoeken van troost bij elkaar en om nog even na te praten. Wij hebben diverse mogelijkheden te bieden. Neem gerust contact met ons op omtrent de mogelijkheden of lees verder voor meer informatie.

Neem contact op
mogelijkheden

Veel mogelijkheden voor ieders budget

Verschillende mogelijkheden

Wij bespreken graag alle mogelijkheden zodat jij het uitvaartmoment kan organiseren naar je dierbare zijn of haar wens. Wij voorzien mogelijkheden voor ieders budget.

Centrale ligging

Met een centrale ligging is Feestzalen Elysee de beste locatie voor het uitvaartmoment van je dierbare. Minder dan 500m verwijdert van het stedelijk kerkhof van Genk.

Ook vlakbij op- en afrit 32 van de E314 en vlakbij het centrum van Genk. Via het openbaar vervoer (Bus G1 & G2) geraak je er ook vlot.

Gratis, ruime & verlichte parking

Feestzalen Elysee beschikt over een eigen, ruime en verlichte parking met meer dan 200+ staanplaatsen rondom ons complex.

contact

Graag meer informatie?

Zit je nog met vragen of wil je graag meer informatie over ons aanbod? Maak gerust een afspraak, mail ons je vraag of neem telefonisch contact op.

Neem contact op
ons aanbod

Ons volledig aanbod