Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketing. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.
accommodatie

Feestzalen complex

accommodatie

Onze 5 zalen

Zaal 1

Max. 450 personen

Zaal 2

Max. 250 personen

Zaal 3

Max. 65 personen

Zaal 4

Max. 75 personen

Zaal 5

Max. 35 personen

accommodatie

Alle mogelijkheden

Gratis WiFi voor iedereen

Jouw feest à-la-minute delen op sociale media of je kinderen de nieuwe Netflix-serie laten streamen? Dat kan allemaal zonder problemen met onze Free WiFi.

Ruim, verlichte parking

Feestzalen Elysee beschikt over een ruime en verlichte parking met meer dan 200+ staanplaatsen rondom ons complex.

Buiten kinderspeeltuin

In het midden van onze ruime, verlichte parking staat een kinderspeeltuin. Volledig omringd en met 1 in- en uitgang voor de veiligheid van jouw kleine engel.

Springkasteel mogelijkheid

Geef jij een communie- of lentefeest of wil jij op jouw event een springkasteel voorzien? Geen probleem, wij voorzien de juiste plaats op de parking en zetten deze af.

Terras voor uw receptie

Geef jij een feest bij mooi weer en wens je jouw receptie buiten te houden? Dat kan allemaal.

Overnachting op wandelafstand

Heb je een glaasje te veel op of wil je niet meer naar huis rijden en wil jij overnachten in de buurt van Feestzalen Elysee? Boek een overnachting bij Hotel Zuid (0,5km) of een hotel in het centrum van Genk (+/- 2km)

Voordelige groepsmenu's

Organiseer jij een uitstap of ben je op zoek naar een plaats voor een groepsmenu? Bij Feestzalen Elysee bieden wij verschillende voordelige opties aan.

Centraal gelegen in Limburg

Vlakbij op- en afrit 32 van de E314 en vlakbij het centrum van Genk. Ook via het openbaar vervoer (Bus G1 & G2) geraak je er vlot.

Audiovisuele apparatuur

Iets presenteren of iedereen kunnen aanspreken? Dat is geen probleem met onze projectoren, losse en ingebouwde projectieschermen, (draadloze) microfoons en all-round geluidsysteem. Wens je ook een podium? Ook dit is geen probleem.

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe evenementen.

Bedankt! U bent ingeschreven.
Oeps, er is iets misgegaan. Controleer uw e-mailadres.
contact

Graag meer informatie?

Zit je nog met vragen of wil je graag meer informatie over ons aanbod? Maak gerust een afspraak, mail ons je vraag of neem telefonisch contact op.