Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketing. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

Laten we kennismaken

over ons

Ons feestzalen complex

In Genk, net buiten het centrum, ligt ons feestzalen complex Elysee. Als troeven hebben wij ons wekelijks Elysee Buffet en onze vijf recent gerenoveerde en polyvalente feestzalen van 10 tot 650 personen. Geschikt voor jouw all-in feest, business event of uitvaartmoment.

geschiedenis

Familiebedrijf in hart en nieren

Feestzalen Elysee is een familiebedrijf in hart en nieren. Dit waar klantvriendelijkheid, gastvrijheid en gastronomie hand in hand gaan.

Opgericht door Roger en Anik Lieben - Muffels in 1980 en begonnen als dancing maar later omgetoverd tot feestzalen. Sinds 2010 hebben ze de fakkel doorgegeven aan dochter Ilse Lieben en Ivo Timmermans.

Sinds de overname is er veel geïnvesteerd in de renovatie en vernieuwing van het complex. Voor een betere geluidsdichtheid hebben ze nieuwe vaste ramen laten zetten, geluidsgordijnen laten installeren en hun dak laten vernieuwen en isoleren. Ook is er een nieuwe uitstraling gegeven aan de zalen en de toiletruimtes.

Vacatures

Werken bij Elysee?

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je een spontane, flexibele (bij-) verdienste in de horeca? Bekijk onze openstaande posities en solliciteer!

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe evenementen.

Bedankt! U bent ingeschreven.
Oeps, er is iets misgegaan. Controleer uw e-mailadres.
contact

Graag meer informatie?

Zit je nog met vragen of wil je graag meer informatie over ons aanbod? Maak gerust een afspraak, mail ons je vraag of neem telefonisch contact op.